17 juni 2015

Top tien ergernissenIk erger mij ontzettend erg aan:

1. Volwassenen met een beugel. Ik vind het er gewoon zo belachelijk uit zien. En het ergste is nog, dat mijn moeder er ook een wil.

2. Een progamma op Sbs6 dat ''T is hier fantasties'' heet. Fantasties is geen woord. Het doet mij pijn in mijn hart om de Nederlandse taal zo snel te zien verloederen. Blijf alsjeblieft gewoon fantastisch schrijven. Iedereen blij.

3. Dat er altijd gaten in mijn hockeysokken zitten.

4. Jongens die denken dat ze hipster zijn door dan, als hun haar net lang genoeg is, het in een staartje te doen terwijl hun haar zo niet is geknipt. Het is NIET hipster. Het is extreem wanna be. En het ziet er niet uit.

5. Als je eerste twee uur vrij hebt dat je dan om acht uur moet melden omdat je een keer je pasje niet mee had.

6. Advertenties bij Trivia Crack. Trivia Crack is een quiz spelletje voor op je telefoon. Natuurlijk zitten er in de onbetaalde versie advertenties. Maar in die app worden alleen advertenties getoont voor een andere app waarin Kate Hudson vol met haar tieten te zien is. Triest om te zien dat zo'n spelletje alleen verkocht wordt als er een vrouw met half blote borsten te zien is.

7. Youtubers zoals Serena Verbon die als ze een shoplog doen elke detail van een blousje gaan beschrijven terwijl dat ook gewoon te zien is op de video. Ze gaat dan echt per kledingstuk minstens vijf minuten vertellen hoe het er precies uit ziet en het ergste is nog dat honderdduizenden mensen die filmpjes bekijken. En ik snap niet waarom.

8. Dat er geen papier maar van die slappe föhns op school hangen waarbij je ongeveer tien minuten moet wachten tot dat je handen droog zijn.

9. Dat ik nu geen ergernissen meer weet en dat ik nu stop bij negen ergernissen terwijl het eigenlijk een top tien moest zijn. Maar ey. Het is mijn blog, ik ben de baas dus yolo.


xoxo Laura

1 opmerking: