12 juli 2015

Hockeyloverz 2015

Zoals je ziet hielden wij alles graag schoon

Hello bboys ik heb vakantie, JAWEL! Na een jaar waarin ik vrij weinig heb uitgevoerd op school (niks) ben ik toch over en om dat te vieren ben ik dit weekend naar Hockeyloverz geweest. Om even snel uit te leggen wat dat precies is: het is een hockeytoernooi maar 99% van de mensen heeft geen stick mee en het is vooral twee avonden kei hard feesten tot de zon op komt.

Dit was de eerste keer dat ik er was en ik heb het echt super leuk gehad op een paar dingen na. En om er voor te zorgen dat jullie volgend jaar wel goed voorbereid naar Hockeyloverz (of een ander festival) gaan en het helemaal geweldig hebben, heb ik hier een paar tips. 

1. Zorg dat je setjes kleding meeneemt zodat je daar niet helemaal in de stress moet gaan zitten van wat je nou aan moet. Dat had ik dus wel want ik had wat losse shortjes en ongeveer 20 shirtjes mee. Ik had er achteraf niks aan omdat niks leuk stond bij elkaar. Daardoor kleedde ik me gemiddeld ongeveer 27 keer per dag om en dat is niet chil.

2. Neem een lege fles water mee die je daar kan vullen. Meestal mag je namelijk geen volle flessen meenemen 

3. Neem geen waardevolle spullen mee. Alles gaat namelijk naar de tering. Ik had bijvoorbeeld m'n Mac en YSL lipstick mee en die zijn allebei gesmolten in de zon. Ik had ook nog m'n La Vie Est Belle parfum mee en daar zat nog redelijk wat in maar die is nu op. En dat is verschrikkelijk. 

4. Neem ongeveer 10 powerbanks mee zodat je telefoon altijd is opgeladen. Niks is kutter dan een uitgevallen telefoon. Er waren opzich wel veel stroompunten op hl maar daar moet je de hele tijd bij blijven en dat is vervelend. Met een levende telefoon kan je ook nog eens veel foto's maken want dat is zeker iets wat je moet doen want ik heb er spijt van dat ik zo weinig foto's heb kunnen maken.

5. Neem drank mee naar binnen. Drank op festivals is altijd duur en ook al is het streng verboden om alcohol of andere drugs mee naar binnen te smokkelen, ik zou het wel doen want ik weet niet wat ze met die wijn hebben gedaan maar na 3 wijn (dus drie muntjes dus €2,20 per stuk) voelde ik nog niks. Bij hockeyloverz zijn ze wel heel streng. Ze kijken echt bij iedereen overal in z'n koffer. Vooral toilettassen worden super goed doorzocht en in elk flesje wordt gekeken en geroken of er iets van drank in zit. Ook in slaapzakken, matjes en tenten wordt gekeken. Als je niet verdacht overkomt fouilleren ze je niet dus mijn tip is om je drank te verstoppen in je kleding. Meisjes kunnen makkelijk kleine flesjes drank in hun bh stoppen en ik kende een jongen die een boterhamzakje met wodka in z'n broekzak had mee naar binnen genomen. Wat een goeie tips zijn dit toch ook hihih.

6. Wat je echt niet moet vergeten is een spiegel meenemen. Ik zou als ik jou was gewoon de grootste meenemen die je hebt want je gaat hem echt veel gebruiken. Ik had bijvoorbeeld echt geen zin om naar de wc te gaan en daar mijn make-up te doen en omdat ik per dag ongeveer 30x m'n make-up moest bijwerken deed ik dat lekker bij m'n tent met m'n eigen spiegel. Heerlijk.

7. Neem geen witte schoenen mee. Mijn Adidas Superstar zijn helemaal kapot gegaan en heel erg lelijk geworden door al de modder en bekertjes drank wat op de grond ligt. Mijn AirMax zijn nu een beetje mijn uitgaansschoenen geworden en daar zie je tenminste niet zo goed op als ze vies worden. Dus die had ik aan toen mijn Superstars te lelijk waren geworden.

8. Laat je gaan. Je kent toch (bijna) niemand daar en waarschijnlijk zal je ze ook niet meer terug zien. Doe lekker wat je wilt. Pak wat je pakken kan, als je begrijpt wat ik bedoel hihih. 

Eigenlijk wou ik weer tien tips hebben maar ik kom gewoon weer maar tot acht.. Sorry honey's. Ik ben btw echt net terug van hl en ik ben brak als hel dus ik ga nu echt slapen. 

Later honeponnetjes

Outfit: Polo, Lacoste (€89,90) ~ broekje, Hollister (€49) ~ schoenen, Adidas Superstar (€90) ~ zonnebril, geleend van Emma (gratis)

2 opmerkingen:

  1. kom je er onder de 18 makkelijk aan een biertje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt er streng gecontroleerd of je wel of niet op hockey zit? Controleren ze of je naam op je id hetzelfde is als op het toegangsbewijs?

    BeantwoordenVerwijderen