17 juli 2015

Omw Sri Lanka


Ohmigod zometeen ga ik al naar schiphol.. (Deze foto was van gister btw) Maar goed, ik ben dus vier weken naar Sri Lanka maar ik neem wel m'n laptop mee zodat ik dit keer wel veel kan bloggen (als ik tijd heb). Eigenlijk weet ik totaal niet wat ik van de reis of het land moet verwachten dus ik laat het me nu allemaal een beetje op me afkomen. Wat ik nu vooral doe is dat ik me voorbereid op de vliegreis van elf uur omdat ik echt zo'n ontzettende hekel daaraan heb. Ik heb niet echt vliegangst ofzo maar het is meer dat ik het kut vind dat ik elf uur lang stil moet zitten en mijn benen gaan altijd zo intens veel pijn doen en ik haat dat. 

Godzijdank vlieg ik wel twee keer met Emirates en daardoor heb ik gelukkig wel wifi aan boord en het eten is daar beter dan bij andere maatschappijen (vind ik). 

Btw, met wifi in het vliegtuig kan ik natuurlijk ook dan bloggen.. Ey wat slim. 

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten