22 juli 2015

Sri Lanka IHet haar van die middelste jongen is echt gooaaaaals

Dit vind ik eigenlijk wel de mooiste foto die ik heb gemaakt tot nu toe

Naar palmbomen kijken is zeg maar wel m'n ding

Jammer dat ik alleen maar lelijke selfies heb kunnen maken want de achtergrond en het licht was zo mooi

Hallo lieve kindertjes. Eerst wil ik even sorry zeggen voor het feit dat ik niets meer heb gepost sinds woensdag maar dat kwam omdat ik gewoon echt geen tijd heb gehad. Vandaag hadden we een vrije dag en vandaar dat ik nu wel een post kan maken :) 

Oke ik begin wel even bij het begin. De vlucht was weer hel. Veel te lang en ik heb geen seconde kunnen slapen. Het eten was btw ook echt heel erg smerig dus zelfs bij Emirates is het vies. Toen we aankwamen op Sri Lanka Airport hebben we meteen een simkaart gekocht voor onze telefoons zodat ik onderweg in de bus ook gewoon kan internetten en bellen. Super chil en niet duur dus zeker aan te raden (kost ongeveer tien euro). We kwamen aan in een mooi hotel en daar hebben we twee nachten geslapen. Na de eerste nacht gingen we (de groep, want het is een groepsreis) naar een Nederlands fort. Blablabla vet interessant enzo, kijk de foto's maar. 

De dag daarna zijn we op safari geweest en daar heb ik ook veel leuke foto's van maar die post ik in een ander artikel. Dus die zien jullie snel.

Tot nu toe is het echt heel leuk met de groep en de dingen die we doen maar wel vermoeiend dus ik ga slapen.

xoxo Laura

P.s. Gele regenjassen steek ik in de fik lol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten