16 juli 2015

Wilde shoppingtrip naar Nieuwegein

Snoepjes kopen in dit te adorable winkeltje

Op een of andere manier zijn supermarkten altijd wel mooi voor foto's 

Wauw wat een verschrikkelijke foto, maar ik lach wel leuk

Op het randje omdat ik daarop leef

Die hoed lijkt erop geplakt maar hij is gewoon echt jawohl

Wow ik post nu gewoon iedere dag iets op m'n blog, echt goed van mij. 

Ik wou even melden dat ik vandaag ben wezen shoppen in Nieuwegein. Ernstig wel. Maar ze hadden daar een nieuwe Mango en daar moest ik even heen. Wat ik me nu bedenk is dat ik eigenlijk nooit een shopblog maak ofzo. Ik ga dat echt een keertje doen maar in dit artikel wil ik vertellen over de stad Nieuwegein en haar wonderschone winkelcentrum genaamd ''CityPlaza''. Ik vind het verschrikkelijk. 

Misschien dat ik nu veel mensen boos maak maar Nieuwegein is naar mijn mening oprecht de lelijkste stad van de provincie Utrecht. Nieuwegein staat bekent om uhm ja, de vele buitenlanders die daar wonen en het ontbreken van sfeer. Gelukkig zag de gemeente Nieuwegein dit laatste probleem ook in en is daarom een paar jaar geleden het centrum helemaal gaan vernieuwen. CityPlaza, zoals het toen ook al heette was volledig indoor maar sinds een paar jaar is daar een heel nieuw gedeelte buiten bijgekomen. Er is plaats gemaakt voor kleine ondernemingen en pop-up stores. Zo zitten er twee super leuke BooHoo chic winkeltjes naast elkaar. Wel een beetje hetzelfde maar ze hebben echt leuke dingen daar. Ik heb er ook een paar dingen gekocht en die komen ook in mijn shopblog :)

Voor de rest zijn de enige leuke winkels in daar: Newyorker, Men at Work, Mango en jaa daar hield het wel een beetje op. In het nieuwe gedeelte zit nu dus wel een Mango en er komt buiten ook nog een H&M! Nou mensen, Nieuwegein begint wel een wereldstad te worden.

Naja eigenlijk moet ik niet zeuren want Houten is nog 1000x verschrikkelijker. Gelukkig heeft Houten altijd nog de GetInn <3

xoxox Laura 

Outfit: Jumpsuit, H&M (€25) ~ ballerina's, Zara (€40) ~ hoed, Pimkie (€20) ~ armbanden, Cartier (€gekregen van mi papi) cheap outfitje vandaag zeg, wow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten