14 augustus 2015

Foto's van m'n rug, Sri Lanka II

Olifanten spotten op de safari

In da Jeep

 Deze foto was genomen toen we in de trein zaten naar Kandy

 Deze foto was genomen voordat ik de bloemen ging offeren aan Boeddha.  Ik hou zo erg van deze foto.

 Hier gingen we snorkelen op Pigeon Island. En ik heb bij ditzelfde strand een haai zien zwemmen :0

Deze foto is genomen in de tuin van Bavis Bawa. Hierover komt nog een post want het was echt zo mooi.

Ik ben alweer terug van vakantie in Sri Lanka maar ik had nog zo beloofd dat ik zou posten.. Het was alleen zo druk elke keer en de wifi was zo slecht dat het uploaden van foto's ongeveer 5 uur duurde. Dus bij deze zijn hier nog wat mooie foto's. Van m'n rug. Want ik weet niet waarom maar er zijn echt veel foto's gemaakt van m'n rug en heel weinig van m'n gezicht lachuh.

Btw niet denken dat dit mijn laatste post is over Sri Lanka want ik heb zulke mooie dingen gezien en gedaan dus die wil ik zeker met jullie delen.

Als allerlaatste wil ik even zeggen dat ik echt verbaasd ben over het aantal views wat ik elke keer krijg op mijn blog. Het worden er steeds meer en ik ben daar zo blij mee! Luv u all honeys

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten