16 augustus 2015

The wishlist

august want


Hallo lieve lezers. Ik vond dat het tijd was dat ik al mijn wishes van deze maand even op een rijtje ging zetten. Het kleedgeld van deze maand is weer binnen dus vandaar hihi.

Sommige dingen heb ik echt nodig. Zoals lange broeken. Bij de Bershka had ik een paar weken geleden een high waist witte broek met gaten gekocht. Ik heb die heel vaak aan want hij zit geweldig. Daarom wil ik diezelfde weer gaan kopen maar dan in het zwart en misschien ook nog een witte. Er zijn wel een paar nadelen aan de broek. Het eerste probleem is dat de broek wit is en dus niet langer dan 3x gedragen kan worden want bij mij is die dan echt vies. Het volgende probleem is dat de broek wel snel uitrekt, en ik heb altijd dat als ik hem dan was, dat hij weer strak zit maar zo vaak wassen is echt niet goed voor zo'n broek. Volgens mij is die van mij daardoor ook een stuk gekrompen...
Het laatste probleem is dat de gaten bij de knieën heel snel uitscheuren. De eerste keer dat ik die broek aan had, zakte ik door m'n knieën en scheurde aan allebei de kanten de gaten uit. Opzich niet erg maar ik vond niet uitgescheurde gaten toch wel iets mooier.

Het volgende ding wat ik echt nodig heb is een nieuwe hardlooplegging. Ik ben weer begonnen met lopen maar mijn oude hardloopbroek heb ik nu bijna een jaar en aan de bovenkant zit hij niet zo mooi meer dus ik wil graag een nieuwe, En omdat ik korting krijg bij Nike is de keuze snel gemaakt :) De broek op de foto vind ik heel leuk maar die ene met ''Just do it'' op de zijkant vind ik ook heel leuk dus ik denk dat ik ze allebei neem.

En nu de dingen die ik niet nodig heb:
- Het te cute shirt van Brandy Melville (rechts onder) waarop staat: Oh Huh Honey. Ik moet sowieso echt weer een keer naar Brandy want ben daar echt 100 jaar niet meer geweest en ik hou van brandy dus ik weet eigenlijk ook niet zo goed wat ik mezelf heb aangedaan.
- Ook van Brandy: de legergroene bomber. Ik weet eigenlijk niet of het me wel staat want ik ben bang dat ik er nog kleiner en boller door lijk. Maar we zullen zien of ik hem pas.
- Ik heb eigenlijk wel echt weer nieuwe schoenen nodig maar ik weet niet echt welke. Witte air force is wel een optie.
- Voordat ik op vakantie ging was ik met een vriendinnetje naar de Bijenkorf gegaan in Utrecht om te kijken of ze de Calvin Klein bralette hadden en ze hadden hem! In alle kleuren, behalve in grijs. Ik huil er nog steeds over. Maar de verkoopster vertelde ons gelukkig dat ze in augustus weer binnen kwamen aka nu. Dus ik moet weer naar de Bijenkorf binnenkort. Eigenlijk weet ik niet waarom ik hem koop want je hebt er helemaal niks aan. Maar goed ik heb de bijpassende onderbroek al dus ik vind het leuk als ik de ''bralette" dan ook heb.
- de Vogue september issue moet ik hebben. De reden lijkt me logisch. Ook zit er de uitnodiging en meer informatie in over de jaarlijkse Vogue Fashion Night Out Amsterdam (aka VFNO), waar ik zeker weer naar toe ga. Dus de september issue is eigenlijk ook nodig.

Zo'n wishlist maken moet ik echt vaker doen! En kan jij ook goed doen. Het is leuk en heel overzichtelijk om te maken. Je weet precies hoeveel je wil uitgeven deze maand en je ziet wat je echt nodig hebt ;)

xoxo Laura

Broek, Bershka (€24,90) ~ legging, Nike (€25) ~ shirt, Brandy Melville ($22) ~ bomber, Brandy Melville ($45) ~ sneakers, Nike (€100) bralette, Calvin Klein (€29) ~ Vogue, september issue (€5,95)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten