27 september 2015

Laura takes een hele saaie tentoonstelling in het Van Gogh
Heee baby's. Ik was vandaag met m'n zusje en vader in Amsterdam en ik heb zo ontzettend veel foto's gemaakt dus ik verdeel het even in twee (of meer). Op alle foto's zie je btw nog m'n veel te mooie wond op m'n wang zitten. Morgen mogen de hechtingen eruit. Thank God.

Ik ben vandaag onder andere bij de nieuwe tentoonstelling geweest in het van Gogh museum. In de tentoonstelling werd de kunst van Edvard Munch vergeleken met die van Vincent van Gogh. Na een uur waren we inderdaad al wel uitgekeken. Ik heb ook geen foto's van de schilderijen want dat mocht niet, dus het enige wat jullie zien van mijn hele Van Gogh-experience is mijn fotoshoot in de hal. Opzich niet erg want ik moest namelijk nog foto's hebben van mijn jas!

Oke ik heb deze Trenchcoat zelf gemaakt en het duurde echt een half jaar voordat hij af was. De jas is gemaakt van canvas katoen en helemaal gevoerd met een rood geruite katoenen voering. Eigenlijk was het patroon een kinder jas in maat 164. Maar omdat ik niet zo groot ben heb ik dat patroon gebruikt als basis en heb ik vanuit daar allemaal dingen veranderd, zoals de grootte van de armsgaten en de kraag en naja boeie, totaal niet interessant. In ieder geval, het ding wat ik wou zeggen was dat ik heel blij ben dat ik hem af heb. Toch zijn er dingen aan de jas die ik niet mooi vind en daarom draag ik hem tbh niet zo vaak.. Best ernstig eigenlijk. Heb ik een half jaar gewerkt aan een jas die ik niet aantrek. Maar goed, life is life. Ik heb gelukkig nog een stuk of 10 andere jassen dus dat komt wel goed.

Omdat ik niet zoveel schoenen heb als jassen ga ik wel een keer een jassenstash doen. Lekker cliché.

Volgende post is on it's way.

Luvvvv Laura

Outfit: jas, Laura Slings (€80miljoen) ~ broek, H&M (€50) ~ shirt, Alexander Wang (€100) ~ Schoenen, Steve Madden (€90)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten