17 oktober 2015

Broke & Schön Berlijn


Ook al heb ik deze week toetsweek: ik had jullie nog een review beloofd over een super leuk winkeltje in Berlijn. Dus die belofte kom ik natuurlijk wel na (u know me). Ik was dus zaterdagavond in m'n eentje nog even de straat opgelopen want ik had al gezien dat in de straat waar mijn appartement was dit winkeltje zat. Het zit btw op de Kastanienallee in Prenzlauer Berg, Berlijn. Toen ik naar binnen liep, in het overigens prachtige pand, zag ik meteen de sieraden. Ik heb zo veel leuke dingen gezien. De kettinkjes waren te cute. De kleding trouwens ook. Zelf heb ik de ketting met het zwaantje gekocht. Die was €17,95. Ik moest hem hebben.

De winkel was niet heel groot maar had wel twee verdiepingen. Het was heel leuk ingericht en was geweldig voor foto's maar ik durfde niet echt foto's te maken dus ze zijn niet zo mooi. Vandaar ook de geweldige kwaliteit. Er zijn nog twee Broke & Schön winkels in Berlijn: één in Mitte en een in Friedrichshein.

Als je een keer in Berlijn bent is dit winkeltje zeker de moeite waard om heen te gaan.

Meh oke ik moet nu echt beginnen met leren voor m'n toetsen van morgen.

xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten