15 oktober 2015

Lookbook H&M X BalmainOhmijngod ben zo blij nu. Het lookbook van H&M X Balmain is eindelijk uit!! Ik huil. Ik heb hier serieus een half jaar op gewacht. En ik ben niet teleurgesteld. Er waren al een paar dingen bekent en die waren al super mooi. Nu is het hele lookbook er dus, en zijn alle producten te zien. Ik ben verliefd.

Hier zien jullie het hele lookbook.

Vijf november is het eindelijk zo ver want dan is opent de collectie van Balmain voor H&M. Vorig jaar was de designer van de haute couture collectie voor H&M, Alexander Wang. Toen ben ik ook naar Utrecht gegaan om iets van hem te kopen. De collectie was mooi maar ik denk dat het dit jaar nog beter wordt. Het enige probleem wat ik heb is dat de opening op een donderdag ochtend is (zoals altijd). Vorig jaar had ik tijdens de opening toetsweek dus kon ik gelukkig nét naar Utrecht toe om m'n Alexander Wang items te halen. Dit jaar wordt het een beetje moeilijker omdat ik gewoon les heb en ik kan ook niet meer spijbelen want ik heb al vierkant rooster... In ieder geval, ik moet er gewoon heen dus dan maar nog een keer vierkant of een dagje ziek melden. Because Balmain is leven.

Serieus ik ben echt blij.

Hihi xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten