24 oktober 2015

Mijn bed


:(

Deze gehele blog post is gewijd aan mijn bed. Want ik mis hem zo. Ik ben namelijk nu in Berlijn en ik slaap in uitermate vervelend bed op een nog vervelender matras. Hier is namelijk mijn kussen te zacht en mijn matras te dun. De lakens zijn te wollig en de dekens zijn te kort. Het hoofboord van het bed is ook van ijzer dus je kan er echt totaal niet goed in Netflixen. Op dit soort momenten heb ik heimwee. 

Vooral als ik op dit soort bedden moet slapen wordt de wil om in mijn eigen tweepersoons boxspring  te slapen steeds groter. Op mijn bed kan je echt super goed springen en dan hoort niemand er wat van, je kan er goed Netflixen en door het zachte hoofdbord verlamdt je nek niet. Bovendien kan je ook heerlijk slapen in mijn bed (verrassend he).

Elke keer als ik naar mijn eigen bed ga wil ik eerder naar bed gaan omdat ik dan nog even tv kan kijken in mijn bed (gebeurd zelden omdat ik weinig tijd heb) maar eigenlijk is dat vooral omdat mijn bed zo lekker ligt. Als ik dan eenmaal wel in mijn bed lig om te gaan slapen val ik altijd meteen in slaap. Echt meteen. Ik heb serieus nog nooit gehad in mijn eigen bed dat ik niet kon slapen. Ik denk dat dat komt doordat ik dan zo lekker in de boxspring veren lig en dat voelt gewoon zacht. Ik ben btw al helemaal gelukkig als ik onder een donzen deken van wit hotel linnengoed lig wat net uit de was komt en wat gestreken is. Serieus. Gelukkiger kan je mij niet maken. Wat ik ook wel fijn vind is dat ik weet dat het beddengoed schoon is bij mij thuis. Daar ben ik op andere plekken namelijk nog wel eens argwanend over. Ik heb wel een beetje smetvrees tho.

Het is nu half twaalf 's avonds en ik typ dit aan een bureau en ik zit op een bureaustoel die zwaar vercrackt zit waardoor ik al 4 dagen pijn aan mijn rug heb en daar kan dit goedkope ikea matrasje van hier mij ook niet heel goed van af helpen. Gelukkig heb ik wel in gedachten dat ik morgen weer in m'n eigen bed mag slapen. 

Naja nog één nacht dus op mijn te dunne matras onder mijn te korte dekens. Wish me luck. En slaap lekker in jullie (hopelijk) wel goede bedjes.

xoxo Laura 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten