10 oktober 2015

Vierde keer BerlijnEn om even te laten zien dat ik niet altijd perfect sta op foto's: deze. Mn tas lijkt hier ook heel raar maar moest hem posten.Sommige dingen frustreren mij echt. Zoals personen op mijn school die bedenken dat het heel leuk zou zijn om de toetsweek na de vakantie te plannen waardoor niemand meer op vakantie kan. Maar als je dan toch al geboekt hebt en moet je toch mee op vakantie en ben je daar 24/7 aan het leren. Genieten.

Maar oke, ik ben al sinds woensdag in Berlijn en het is best wel leuk. Alleen heb ik maar 1 van de vijf dagen iets kunnen doen en dat vond ik wel jammer. Ik moest namelijk leren. Gelukkig zijn wel wel alle avonden en ochtenden uit eten geweest en kwam ik dus nog wel een beetje buiten. Op zich is het ook niet heel erg omdat dit al de derde keer was dit jaar dat ik in Berlijn was dus ik ken de stad al wel (mijn broer woont hier, niet dat we voor de lol zo vaak naar Berlijn gaan).

Deze keer zaten we in Prenzlauer Berg op de Kastanienallée. Dat is de mooiste en leukste straat van deze wijk (dat vinden andere mensen ook). Er zitten hier heel veel leuke winkeltjes en kappers. Er komt nog een post over een winkeltje wat alleen in Berlijn zit en echt hele leuke dingen verkoopt. Serieus. Heel leuk. De wijk heeft verder heel veel restaurantjes en er is vlakbij een metro en blablabla. Heel leuk allemaal. Als je een keer naar Berlijn gaat, ga dan Prenzlauer berg of naar Kreutzberg aan de Spree. Ga vooral niet naar Mitte want dat is saai en lelijk. Ok.

Als je nog nooit naar Berlijn bent geweest moet je echt gaan. Wordt gegarandeerd je hometown.

xoxo Laura

Outfit: bomber, Bershka (€35) ~ broek, Cheap Monday (€60) ~ schoenen, Adidas superstar (€90) ~ horloge, Michael Kors (€250) ~ tas, Michael Kors (deze is van mijn moeder geleend)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten