28 december 2015

Laura ziet het licht

Kommadoar

Mi boy

Miself

Dit vond ik zo grappig want het lijkt alsof hij een koltrui draagt maar dat is helemaal niet zo, hilarisch he.

Eigenlijk wilde ik zo'n zelfde soort foto maken als ik van mijn vriendje had gemaakt maar ik was te klein om bij het licht te komen dus toen deed ik dit maar.

Kijkend naar een 20 jaar oude videoclip van Justin Timberlake

Beetje minimalisme never kills nobody

Dit waren drie jurken die Jan Taminau heeft gemaakt. De witte delen zie je alleen als er een flits op de stukken wordt gericht. Bij de flits  van een camera bijvoorbeeld. I luvv dit.

Skoentjes

Where?

Luv voor deze foto


 Gisteren was ik in Utrecht (want daar sliep ik want mi papi is verhuisd, zie vorige post). Ik was met mijn vriendje en ik wilde graag nog een keer naar het Centraal Museum omdat ik daar lang niet meer was geweest. Dus daar gingen we met z'n twee├źn heen. Eerst hebben we het hele museum gezien inclusief de oude collecties die ik al vaker had gezien en daarna gingen we naar de tentoonstelling ''Nice 'n Light'' en het was wel perfect voor insta foto's. Jullie moeten er maar heen gaan, was heel leuk. Een ding wat minder was, was dat er aan het einde van de tentoonstelling een soort hele grote pilaar stond waaruit heel veel en fel licht kwam. En omdat die pilaar in een half afgesloten ruimte stond werd je er helemaal gek en wilde je echt zo snel mogelijk weg. Ik had namelijk het gevoel dat als ik daar nog een minuut langer was dat ik dan chronische migraine of epilepsie zou krijgen. Voor de rest, hartstikke leuk museum.

De tentoonstelling is te zien tot 26 januari 2016 dus wees snel!

xoxo Laura

Outfit: blouse, Zara (€39,95) ~ broek, via Depop (€50) ~ schoenen, Nike air max fly knit nog iets (€250)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten