29 april 2016

The Walk In Closet

Luv deze kleuren. Jeetje. 

De hele kast (en tegenover de kast hangt een hele grote spiegel, maar die staat niet op de foto want die kon ik niet mooi fotograferen oeps).


Naast al mijn kleding staan er op de plank onder het hang-gedeelte altijd deze dingen. Hier staan te dingen die ik vaak nodig heb, naja de meeste dan. In dat zwarte doosje zit altijd m'n Michael Kors horloge. Die oranje driehoek heb ik gekocht bij Hester van Eeghen, een designer uit Amsterdam die alleen maar tassen en schoenen van hoge kwaliteit leer maakt. Het is btw een klein portemonneetje voor muntgeld (wat ik overigens nooit heb but okay). Waarschijnlijk vraag je je ook af waarom ik mijn IPhone doosje dagelijks gebruik, maar ik weet ook niet zo goed waarom hij daar ligt. Ik zou eigenlijk niet weten waar ik dat anders zou moeten opbergen. M'n bodylotion spreekt wel voor zich lijkt mij. En ohja, m'n hockey bitje ligt daar ook altijd want ik raak dat ding altijd kwijt. Volgens mij is dit al de derde van dit seizoen.

Luvssss

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Laura, ik heb heel lang nagedacht hoe ik je zou contacten, maar uiteindelijk dacht ik: ik doe het maar zo. Ik ben Colette ter Woorst en ik studeer in Utrecht aan de school voor Journalistiek. Samen met mijn klas zijn wij bezig met leuke video en radio items te maken over dingen die gebeuren in Houten. Deze worden dan geplaatst (als ze af zijn) op de site houten.hu.nl. Komende week moet ik een video item maken die te maken heeft met kunst. Nou ligt kunst mij niet echt, maar ik kwam een verhaal tegen over jou en een kunstwerk dat jij gemaakt hebt op school. Ik heb begrepen dat dat kunstwerk in het gemeentehuis heeft gehangen en dat het nu in bieb hangt. Dat verhaal over jou sprak me wel aan dus toen ben ik je even gaan googelen en kwam ik uit op dit blogger account(super leuk btw:D). Mijn vraag is dus of jij het misschien leuk vindt om een middagje mij wat te laten zien van meer van je werken en het kunstwerk wat nu in de bieb hangt. En daar dan wat over te vertellen! Het is maar een kort item van 2 minuten, dus t zal niet lang duren! Ik zou het heeel leuk vinden, dus ik hoor graag van je! Je kunt me bellen of mailen: tel: 0634361823 email: Colette.terwoorst@student.hu.nl

    BeantwoordenVerwijderen